Wysłany: 2010-02-04, 13:29 Jerry Cantrell on new album
Znalezione w necie, w tle Looking in view oraz scenki z próby Your Decision.
_________________ "Informacja nie jest wiedzą, wiedza nie jest mądrością, mądrość nie jest prawdą, prawda nie jest pięknem, piękno nie jest miłością, miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza."
A mnie od jakiegos czasu zastanawia, czy Polska to jakas prowincja Stanow Zjednoczonych czy dzielnica Londynu? To jest polskie forum i czy ktokolwiek o to dba czy nie ale w Polsce pisze sie po polsku, rowniez temat. Moze i aliceinchains.pl to jedno z wiekszych skupisk fanow tego zespolu na swiecie, nie znaczy to ze mamy tu podlizywac sie czy cos w tym rodzaju POTENCJALNYM zagranicznym odwiedzajacym i pisac angielszczyzna. Skoro tak to moze badzmy konsekwentni, po co denerwowac polskim pismem czytajacych posty zacheconych angielskim tytulem zagranicznych gosci, piszmy po angielsku, a co.
Moze robie z igly widly, ale chcialbym przypomniec ze tu jest Polska! Tu sie pije!
This is our land!
a moze nie potrafisz sobie przetlumaczyc z angielskiego, co badkins? Wystarczylo poprosic, sluze pomoca.
You got me!
Następnym razem będzie normalnie, szefie.
Mogę wrócić do swojego biurka?
A wywiadzik zacny.
Co mnie zdziwiło to bas na jakim Inez zgrywał YD - byłem zaskoczony.
_________________ "Informacja nie jest wiedzą, wiedza nie jest mądrością, mądrość nie jest prawdą, prawda nie jest pięknem, piękno nie jest miłością, miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum