|
Alice In Chains - Your Decision (video) |
| Autor |
Wiadomość |
Rooster
Am I God? I Got You Babe

|
Wysłany: 2009-12-10, 18:32 Alice In Chains - Your Decision (video)
|
|
|
DOWNLOAD
Dla nieznających ruski polecam google translator
Hasło: seattle-grunge.nnm.ru
Krótki kurs pobierania z ifolder.ru:
Się klika na сюда i dalej na jednym z 8 tytułów stron (takie pisane większą czcionką z podkreśleniem). W kolejnym kroku po załadowaniu się wybranej strony w prawym górnym rogu pojawi się licznik liczący od 30 w dół, po tych 30 sekundach przechodzimy do okienka (trzeba anulować blokowanie pop-up ów na chwile) które wyskoczy i tam już tylko przepisać 4 cyfrowy kod i pojawi się ostatnia strona z napisem
Ссылка для скачивания файла:
a pod nim link.
Niżej jest napisane Скачать через BitTorrent co po kliknięciu spowoduje utworzenie pliku torrent i można sobie ściągnąć video np. uTorrentem.
Trochę sporo kombinowania ale coż, chce się mieć stuff, trzeba klikać, nie ma rączek nie ma ciasteczek
Nie zamieszczam linku który sam dostałem bo z tego co wiem to one są tw. chyba dla indywidualneg adresu IP i na 3 dni (stąd kiedyś ktoś tam nie mógł ściągnąć bodaj Live Facelift które "wygasło".
Ja tego nie ściągam (oczywiście) ale gdyby ktoś miał chęć to może po tym uploadnąć to gdzie indziej conie? |
|
|
 |
badkins
Moderator

|
Wysłany: 2009-12-10, 19:12
|
|
|
bez tego tłumacza bym w życiu nie sciagnal
dzieki |
_________________ "Informacja nie jest wiedzą, wiedza nie jest mądrością, mądrość nie jest prawdą, prawda nie jest pięknem, piękno nie jest miłością, miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza." |
|
|
|
 |
niniel
Moderator cheeeers :F

|
Wysłany: 2009-12-22, 14:05
|
|
|
YD właśnie leci na Rebel TV
btw.
to nowy polski kanał muzyczny - rock i alternatywa. wystartowali 14 grudnia. to wciąż test.
CMB też puszczają |
|
|
|
 |
SON
King Of The Cats

|
Wysłany: 2009-12-28, 21:42
|
|
|
Yd + would często na Rebel leci , gdyby nie ten brit pop+ emo to nawet fajna stacja by była.... |
_________________ |
|
|
|
 |
|
|